Yaşam

Merkür Retrosu ve Burçlar Üzerindeki Etkileri

Merkür’ü bu kadar tanınabilir, herkes tarafından bilinen yapan şey, onun bağlantı gezegeni olmasıdır.

Hitabet, mantık, zeka, yaratıcılık ve iletişim ile ilgili her şey Merkür ile ilişkilidir. Konuşma yeteneğimiz, kendimiz hakkında konuşma şeklimiz, el becerimiz, ticari becerimiz ve yeteneklerimiz. Doğum haritamızda Merkür’ü nerede görürsek görelim, kendimizi daha iyi tanımlayabilir ve başarıya ulaşabiliriz.

Merkür retrosu

İletişim gezegeni Merkür yılda 3 kez astronomik olarak ‘R’ geriye doğru hareket eder. Başka bir deyişle, durgunlaşır. Gözlemlendiğinde geriye doğru gidiyormuş gibi görünür ve astrolojik bağlantı ile ilgili konularda gecikmelere ve aksamalara neden olur. Bu dönemlerde gözden kaçan detaylar sorun yaratabilir. Zamanında gelmeyen e-postalar, sözleşmeler ve sözleşmeler gibi konularda yanlış anlaşılmalar, ilgili tartışmalar, elektronik eşyalarla ilgili sorunlar, gecikmeler ve aksaklıklar olabilir. Bireysel doğum haritalarınızda o evi temsil eden konularda bağlantı sorunları yaşayacağınızı ve Merkür hangi evde “R” hareketi yaparsa dikkatli olmanız gerektiğini gösterir. Merkür zekayı ve anlayışı, konuşma yeteneğini, eğitimi ve tüm zihinsel arayışları yönetir. Yazarların, öğretmenlerin ve hatiplerin yaratıcılığından sorumludur. Ticaret ve pazarlama alanlarını birebir yönetir. İşadamları ve iş kadınları için de büyük fırsatları beraberinde getiriyor!

Merkür’ün etkilediği alanlardan biri sınır sistemi, diğeri ise güven duygusudur. Bu nedenle, gezegen haritalarına zarar veren insanlar sonlu, aşırı heyecanlı, kendini beğenmiş ve güvenilmez olabilir.

Batı astrolojisindeki Merkür ile Hint sistemindeki Merkür arasında çok az fark vardır. Kızılderililer arasında aklın hükümdarı olarak Merkür yalnız bırakılmadı. Bu görevi Ay ile paylaşır. Tarafsız düşünürsek, duygularımızla mantığımız arasında net bir çizgi olduğunu gerçekten hangimiz iddia edebiliriz?

Merkür cinsiyetsiz, nötr, soğuk ve nemli bir gezegendir. Doğrudan güç aldığı 1. eve yerleşmek en iyisidir. Başak burcunun ilk yarısında yükselişte ve güçlü. Balıkta düşük ve zayıftır. Menajerliğini yaptığı İkizler ve Başak burcunda da güzel sonuçlar alıyor. Koç nötrdür. Boğa arkadaş canlısıdır. Kanserde harcanır. Aslan arkadaş canlısıyken, Akrep, Yay, Oğlak ve Kova nötrdür.

Merkür genç bir gezegendir. Kişinin fiziksel görünümüyle ilişkilendirilen ev veya gezegenle olan ilişkileri genellikle kişiyi daha genç gösterir. Merkür’ün arkadaşları Güneş ve Venüs’tür. Ay, Merkür’ün düşmanıdır. Mars, Jüpiter ve Satürn nötr kalır.

cıva yansımaları

Akıl ve anlayış; eğitim, öğrenme, eğitim; konuşma yeteneği, şiir; özgüven, iletişim (iletişim); yazı ve çizim, kitaplar; yayıncılık, yazılı makaleler; bilinçli zihin, entelektüellik, analitik yetenek; ticaret, ticaret, iş hayatı; zeka, zeka; astroloji, matematik; sınır sistemi, akciğerler, bağırsaklar; sınır krizi, beyin hastalıkları, epilepsi; kısa geziler, yazarlar, astrologlar, sekreterler; c Kuzey, Çarşamba, zümrüt.

Veri deposu

Merkür retrosu özellikle yanlış şeyler üzerine risk alıyorsanız dikkatli olun, oynuyorsanız tüm özgüveninizi zorlayacaktır. İstikrar ve kendine değer verdiğiniz ikinci evinizdeki bu gerileme, karşılayamayacağınız bir şeye ihtiyacınız varmış gibi hissetmenize neden olabilir. Ancak, maliyetlerinizi neyle uyumlu hale getirmeyi seçtiğinizi yeniden gözden geçirmeniz sizi zorlayacaktır.

14 Mayıs’ta Merkür olağan seyrine girdiğinde, özellikle paranızı düzeltmeye ve sorunun özüne inmeye çalışıyorsanız, mali konular kendi kendine yerleşmeye başlayacak. Unutmayın, para hayatınızda olmak istemekAncak hak etmediğinize veya asla sahip olamayacağınıza inanıyorsanız, önünüzdeki finansal fırsatları görmeniz daha da zorlaşıyor!

Boğa

Hazır ol Boğa, çünkü bu Merkür retrosunda dönüşeceğin ve yenileneceğin güçlerle sınanıyorsun. Sen Sen kimsin Boğa? Ve hayır, diğer kişinin sana ihtiyacı olduğunda senin kim olduğundan bahsetmiyorum. ‘İnsanları memnun etme’ modundayken benimsediğiniz kişilikten bahsetmiyorum. Gerçek senden bahsediyorum Boğa. Her zaman kim olduğunuzu hatırlamanın zamanı geldi, özellikle de başka birinin ihtiyaçları uğruna kendinizi feda ettiyseniz.

14 Mayıs’ta Merkür olağan seyrine girdiğinde, kendinizi farklı bir insan olarak bulacaksınız. (veya en azından, zaten kim olduğunuzun daha güçlü bir versiyonu) hakkında hissedebilirsin. Bu aksilik sırasında kalbinizin içine bakmaktan korkmayın, çünkü başkalarıyla konuşmaya daha az meyilli hissedebilir ve kendinizle sohbet etme havasında olabilirsiniz.

ikizler

Kendi ruhunuza derin bir dalış yapmaya hazırlanın İkizler. Ne de olsa Merkür 12. ruhsal ikametgahınızda geri gidiyor ve bu sizi içsel öfkenizle yüz yüze getirebilir. Dikkatli olun bu durum size büyük hatalar yaptırabilir, öfkenizin esiri olmayın. Başarma arzunuz, sahip olabileceğiniz herhangi bir endişeden daha güçlüdür, özellikle de duygularınız aynı anda en motive edici gücünüz olduğunda. Bu dönemde kendinizi daha sessiz ve içe dönük hissedebilseniz de sosyal çevreden bu kopuş, bilinçaltınıza eksik görünen şeyleri ortaya çıkarma şansı da verir. Seçtiğiniz şey değerlidir.

14 Mayıs’ta Merkür retro döngüsü geçtiğinde, iniş çıkışlarla dolu uzun bir rüyadan uyanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sanki bilinçaltınız geçen yıl katlandığınız tüm kaostan nihayet dinlenme şansı bulmuş gibi, kendinizi daha dinlenmiş hissedebilirsiniz. Affetmeyi kucaklamak ve artık taşıma sorumluluğunuz olmayan şeyleri gerçekten bırakmak için bu gerilemeyi kullanın. Kusurlarını telafi et.

Yengeç

Merkür, toplulukla ilgili 11. evinizde ve bu, gücünüz altındaki her şeyden kopuk hissetmenize neden olabilir. Grubunuzla aranız iyi değilse, bağlantı kurmanın ve neyin yanlış gittiğini anlamanın zamanı gelmiş olabilir. Ancak bu, arkadaş grubunuzdaki bir soruna hiç işaret etmeyebilir. Bunun yerine, iletişiminizi kaybettiğiniz eski meslektaşlarınız, tanıdıklarınız ve personel üyeleriyle yeniden bağlantı kurma sürecinden bahsediyorum. Ne de olsa size öğretecekleri bir şeyleri olabilir, bu yüzden bir grubu birbirine karşı değil de birlikte çalışan şeyler hakkında çok şey öğrenmeye hazırlayın. Ev 11 umutlarınıza ve ideallerinize de ışık tuttuğundan, gelecek vizyonunuzu ve nasıl görünmesini istediğinizi yeniden düşünmek için zaman harcayabilirsiniz.

14 Mayıs’ta Merkür gerileme istasyonlarına geçtiğinde, akranlarınıza karşı daha olumlu ve sağlıklı bir tutum sergilemeye başlarsınız. Hayatınızın bu noktasında birlikte büyüdüğünüz insanlardan uzaklaşma kararınızdan eminken, aynı zamanda dünyanıza yeni insanların girmesi için alan yaratıyorsunuz. 2023’te edineceğiniz tüm yeni arkadaşlar için bizi izlemeye devam edin!

Aslan

Merkür 10. profesyonel evinizden gerilerken, rekabetçi kişiliğinizi bir süreliğine bir kenara bırakmanın zamanı geldi. İş problemlerini çözmek söz konusu olduğunda; Kutunun dışında düşünmenin zamanı geldi, çünkü bunu sizin için yapacak birine her zaman güvenemezsiniz. Ancak, bu meydan okumalar size geçmişte benzer ikilemleri nasıl çözdüğünüzü de hatırlatacaktır. Şimdi bu deneyimleri nasıl değerlendirebileceğinizi düşünmenin ve bir sonraki saldırınızı belirlemelerine izin vermenin zamanı geldi.

14 Mayıs’ta Merkür gerilemeye başladığında, bundan sonra hangi kariyer atılımına hazır olduğunuzu çok daha iyi anlayacaksınız. Aslında, özellikle bu aksilik size birkaç çivi çaktıysa, güven, bilgi ve güç konumuna geri dönmeye hazır hissedebilirsiniz! Alçakgönüllü kalın çünkü herkesin bu aksilik sırasında öğrenecek bir şeyi vardır.

Başak

Biraz kaybolmuş mu hissediyorsun, Başak? Eğer öyleyse, Merkür seyahat ve genişlemeyle ilgili dokuzuncu evinizde geri hareket edeceğinden bunda şaşılacak bir şey yok. Nerede olduğunuz hakkında hiçbir fikriniz olmasa bile, hayat her zaman GPS ile yaşanmaz. Rüzgarın sizi hem büyüleyici hem de meydan okuyan bir yere götürmesine izin verin. Demir attığınız zaman inanç duygunuz derinleşir, çünkü hayat her zaman tam rotanızdan çıktığınızı düşündüğünüzde sizi eve götürmenin bir yolunu bulur.

14 Mayıs’ta Merkür geri hareket istasyonlarına girerken, özellikle önemsediğiniz ve inandığınız şeylere yavaş yavaş odaklandığınızda, taraflılık duygunuzun geri döndüğünü hissedebilirsiniz. Bu aksilik sona erdiğinde, değerli bir şey öğrenmiş ve yapabileceğiniz bir şey deneyimlemiş olacaksınız. asla kendi başına plan yapmadın.

Terazi

Burçlar, borçlarınızı ödeme ve yatırımlarınızın getirisine değer verme havasında olabilirsiniz. Ne de olsa, Merkür süreçlerle ilgili sekizinci evinizde geri gidecek ve bu, hala halletmeniz gereken bazı finansal muammaları gündeme getirebilir. Para sayılmadıysa, nereye gitmiş olabileceğini bulmanın zamanı geldi. (özellikle varlıklarınız düzenli değilse) . Bununla birlikte, bu gerilemenin parayla daha az, serbest bırakma ve devam etme süreciyle daha çok ilgisi olabilir. Kendinizi süresi dolmuş bir durumda sıkışıp kaldığınızı fark ederken bulabilirsiniz. Barışmanın ve kendinizi özgür bırakmanın zamanı geldi.

14 Mayıs’ta Merkür doğrudan rotasına döndüğünde, artık kontrolünüzde olmayan şeyleri ateşe vermeye ve yolunuza devam etmeye hazır olacaksınız. (Tıpkı küllerinden doğan bir anka kuşu gibi) . Sevgili Terazi, geride bıraktıklarını bırakmanın zamanı geldi.

Akrep

Sevgili Akrep, Merkür 21 yedinci evinizde geri hareket ederken, bağlarınıza derinlemesine bakmanın, tüm uyum ve birliktelik duygunuzu değerlendirmenin zamanı geldi. Bu olaylardan sonra geldiniz. İyileşiyorsun Akrep, aslında iyileşiyorsun. Ne kadar ilerleme kaydettiğinizi değerlendirmeye başlamanın zamanı geldi çünkü başka birinin sizi tamamlamasına ihtiyacınız yok. İki kişi bir araya gelmeye zorlanmak yerine ilham aldıklarında bir alaka düzeyi gelişir. Pazarlığın sana düşen kısmını yapmak tamamen senin sorumluluğunda, Akrep.

14 Mayıs’ta Merkür açık bir şekilde hareket ettiğinde, müttefikleriniz, düşman iş ortaklarınız ve diğer değerli kişilerle olan irtibat sorunlarını çözmek daha kolay olacaktır. geride bırakmaya hazır olduğunuz makul ilişkilerle (ve ilişkilerde yeniden başlama havasındasın)Bir anlaşmaya varabilirsiniz.

Ok

Merkür gerilemesi ile güvendiğiniz alışkanlıklarınıza ve gün boyu sizi taşıyan rutinlere uzun uzun bakmanın zamanı geldi. Zirve büyümenizi destekliyorlar mı? Gücünüzü tortulara boşaltmadan size bir başarı duygusu getiriyorlar mı? İzlediğiniz yolları, rejimleri ve ritüelleri yeniden düşünmenin zamanı geldi.

14 Mayıs’ta Merkür istasyonlarını ileri geri hareket ettirirken, günlük işlerinizi yaparken daha olumlu bir ruh haline girmeye başlayabilirsiniz. Verimlilik bir kasla ilgilidir; Çok çalışıyorsunuz ama aynı zamanda yeterince dinlenmeye de ihtiyacınız var. Ve o attan ne kadar uzak durursan, ona geri dönme fikrinden o kadar az hoşlanırsın! Süreci fazla düşünmeyin çünkü her seferinde bir adım başlar.

Keçi

Hazır ol Oğlak! Bu Merkür retrosu karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilir, ancak deneyim oldukça ilginç. (ve baştan çıkarıcı) olabilir. Sizin için beşinci zevk, şehvet ve yaratıcılık eviniz retrodur, bu da mevcut ilişkinizdeki harareti azaltabilir ve sizi bunalmış hissetmenize neden olabilir. Bununla birlikte, eski sevgiliyle yeniden bağlantı kurma şansı oldukça yüksektir, bu size özlediğiniz bir duyguyu hatırlatacaktır. Hatta sizi, bıraktığınız yaratıcı bir projeye devam etmeye ve kaldığınız yerden devam etmeye teşvik edebilir.

14 Mayıs’ta Merkür olağan seyrine dönerken, bu son üç hafta boyunca size ilham veren şeylerle barışırken yaratıcı güçlere dönmeye başladığını hissedebilirsiniz. Hatta ilişkinizdeki romantizmi artırmak için yeni veya hazır birine aşık olma havasında olduğunuzu bile hissedebilirsiniz. Her iki durumda da, bu Merkür gerilemesi dünyanın sonu gibi görünmüyor, çünkü pek çok hoş deneyim de beraberinde gelecek.

Kova

Sevgili Kova, insan teması için can atıyor olabilirsiniz, ancak bu gelişen bir yerleşim ortamının sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Odanızda katlamayı reddettiğiniz bir yığın çamaşır var mı? Siz ve akrabalarınız bir çatışma mı yaşıyorsunuz? evde olmaktan Eğlence Çok sık çalışıyor musun? Merkür, ev ve aileden oluşan dördüncü evinizde geri hareket ederken, ektiğiniz yeni kökleri sularken köklerinizle olan ilişkinizi iyileştirmenizi teşvik edecek.

14 Mayıs’ta Merkür normal seyrine girdiğinde, ailenizdeki anlaşmazlıkları çözecek gücü bulabilir ve gücünüzü sürdürmek için gerekli sınırları çizebilirsiniz. Sonuçta, aile ve ev içi sorunlarla uğraşmak yorucu olabilir, ancak hayallerinizdeki evi ve aileyi yaratmak için tüm güce sahip olduğunuzu hatırlamakta fayda var. Bir şeyleri değiştirmek için her şey kalbinizle başlar.

Balık

Sevgili Balıklar, Merkür geri harekette olduğu için konuşmadan önce düşünmeyi unutmayın. Ne de olsa, bu gerileme, üçüncü temas yerinizde gerçekleşecek ve bu, başladıktan sonra en yumuşak notta bitmeyen konuşmaları gündeme getirebilir. Hatırlanması gereken en önemli şey, tüm yazışmaları üç kez kontrol etmek ve teknik kusurlar kaçınılmaz olabileceğinden değerli belgelerinizi yedeklediğinizden emin olmaktır.

14 Mayıs’ta Merkür normal seyrine başlarken, sonunda bir çatışma ya da hiç bitmeyen bir konuşma ile ilgili bir sonuca varabilirsiniz. Bırakın bu aksilik size söylemek istediklerinizi söylemek için doğru kelimeleri nasıl bulacağınızı göstersin ve sizi kişisel tatmin yerine niyetle bağlantı kurmaya teşvik etsin. Günün sonunda, her şey seçtiğiniz yaklaşıma bağlı!

Gökyüzü rehberiniz ve yolunuzu aydınlatsın…

instagram

Youtube

‘Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamen yazarlarının orijinal düşünceleridir ve Onedio’nun yayın politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio’

hanonuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler